Over mij

Mijn naam is Jacqueline. Geboren in 1975, getrouwd in 2007 en mama van 3 jongens (2008, 2011 en 2016). De broertjes boef :-)

Part-time medewerker bij een tof ICT-bedrijf. Ik kan moeilijk stil zitten! Haken, koken, moestuin, bakken, spelen met de jongens, knutselen, vrijwilligerswerk.... alles is leuk! Omdat ik meer mensen wil laten genieten van mijn "haakkunsten" wilde ik een site beginnen. Kleding kwam daarbij op mijn pad. Een prachtige monstercollectie en genoeg inbreng van tweedehands kleding.
En om mijn creatieve ei nog meer kwijt te raken ook nog kraamkado's. En voila, deze site was geboren. Sinds 1 april 2012 bestaat "Broertjes Boef", sinds september 2012 is de site on-line. Met dank aan vele lieve mensen om me heen waaronder mijn vader, mijn man, vrienden en vriendinnen voor de inbreng van tweedehands kleding en een creatieve "reclame"vriend (die het logo heeft 'bedacht').

Het dragen van de kinderen in een draagdoek is begonnen omdat ik van mijn beste vriendin (nog dank daarvoor :-) een draagdoek heb gekregen als kraamkado toen ik zwanger was van baby 2. Na een consult bij een draagdoekconsultente was ik gelijk verkocht! Wat lekker, de baby de hele dag dicht bij je! Met krampjes, huiluurtjes, mama-honger.... geen probleem. Hup in de draagdoek en ik kon aandacht geven aan de beeb en ook nog vanalles eromheem. Boodschappen, koken, de was, aandacht geven aan de oudste!
Toen de beeb al wat groter was, lekker op mijn rug. Samen konden we de wereld (en de boodschappen) aan! Geen last van trappen, heuvels, opstakels...... we stapten overal over/langs/omheen! beeb 2 heb ik gedragen tot ik zwanger werd van beeb 3. Nog zit hij graag een half uurtje in de doek als lopen hem te veel is. En met liefde slinger ik hem op mijn rug. Als beeb 3 niet in de doek op mijn buik zit! Maar ook dubbel dragen (1 voor en 1 achter) is geen probleem. Beeb 3 zit regelmatig in de doek. Heerlijk dichtbij en hij kan alles wat zijn grote broers doen goed volgen vanaf mama's veilige schoot.

Voor vragen over de site, de artikelen, het inbrengen van kleding, dragen of draagdoeken neem dan contact met mij op via de mail op broertjesboef@gmail.com of via 06-15828274.

Tot snel!

foto(1).jpg

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2022 broertjesboef | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel